This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

10% Discount on Your First Order with the Code Welcome2024 in the Cart Free Shipping for Your Orders Over 1000TL within Turkey!

Hediye Verme Sanatı

Hediye Verme Sanatı

Özel günler, sevdiklerimizle anılar biriktirdiğimiz, mutlu anları kutladığımız ve birbirimize olan sevgimizi ve takdirimizi ifade ettiğimiz zamanlardır. Sevdiklerimizi mutlu etmenin sayısız yolu vardır. Ancak bazen bir hediye daha fazlasını ifade edebilir. Bu yazımızda sevdiklerinizi mutlu etmeniz için size neler sunabileceğimizi derledik.

 

  • Mumların Sıcaklığı ve Duygusal Bağ

Mumlar, romantizmi ve sıcaklığı simgeler. Mum hediye etmek, duygusal bağınızı ifade etmenin güzel bir yoludur. Özenle ve keyifle seçtiğimiz sekiz farklı kokumuz ve hepsinin farklı bir hikâyesinin olması hem kokusal hem de mental olarak sevdiklerinizin rahatlayıp mutlu olması için en güzel seçeneklerden biridir.

Birinden farklı materyallerde ve farklı boyutlardan oluşan mumlarımızı işte karşınızda:

 

  • Teneke Mumlar

Teneke mumlar, sevdiklerinizin yaşam alanlarına zariflik, estetik ve duygusal bir bağ katmanın harika seçeneklerinden biridir. Zarafetleri, hoş kokuları ve sıcak ışıklarıyla alanları sadece daha güzel ve şık yapmakla kalmaz, aynı zamanda rahatlatıcı bir atmosfer sunar. Sevdiklerinizin alanlarını dönüştürmek ve güzelleştirmek için sekiz farklı koku seçeneği sunan teneke mumları tercih edebilirsiniz. Alternatif bir hediye arıyorsanız bu format tam size göre.

 

  • Cam Mumlar

Cam mumlar, camın büyülü etkisi sayesinde bulundukları alanı hemen dönüştürür. Işığı yansıtma özelliği ile de büyülü bir atmosfer yaratır. Cam mumlarımız, çeşitli boyutlarda, farklı hikâyelerde ve sekiz farklı koku ile sevdiklerinizin zevklerine uygun bir seçim yapabilmek için sizlere yardımcı olacaktır. Mumlarımız gibi sevdikleriniz de ışık saçsın isterseniz, mumlar sekmemizden onlar için en uygun olanı bulabilirsiniz.

 

  • Form Mumlar: Işığı ve Estetiği Bir Araya Getirin!

Form mumlar, sadece bir hediye değil aynı zamanda anılar yaratma sanatının bir parçasıdır. Sadece güzel görünmek ile kalmayıp aynı zamanda içlerindeki mumları yakarak sıcak bir ışık yayarlar. Bu ışık, romantizm, sıcaklık ve huzurun sembolüdür. Sevdiklerinizle aranızdaki bağı bu ışık altında güçlendirebilirsiniz.

 

  •  Sevdiklerimize Kibrit Hediye Etmenin Büyülü Dokunuşu

Kibritler, her bir yakışta özel bir anıyı başlatmanın anahtarıdır. Mumları yakarken kullanılan kibrit, bu anın, keyifli bir ritüele dönüşmesini sağlar. Sevdiklerinize mumlarımızla birlikte kibrit de hediye ederek bu ritüeli daha özel hale getirebilir, birlikte geçen güzel anıları yakalayabilirsiniz. Nostalji seven sevdiklerinize bu vintage kibritleri hediye edebilirsiniz.

 

  • Oda Kokularımızın Ruh Halimizi Yükseltmesi

Kendimizi veya sevdiklerimizi mutlu etmenin en iyi yollarından biri, yaşam alanlarımızı biricik kılmaktır. Oda kokuları, bir alanın atmosferini dönüştürebilir. Alanlara romantizm ve eğlence getirir.

Candle and Friends olarak birbirinden eşsiz, güzel ve kaliteli dört farklı oda kokusuna sahibiz.

Sevdiklerinize en az sizler kadar iyi olacak eşlikçiler arıyorsanız, sevginin ve hayatın çiçek açmasını birlikte kutlamak istiyorsanız, kırılan noktalarınızı birlikte iyileştirmek ve eskisinden daha güzel hale getirerek onarma arayışındaysanız ve o iyileşme sonrasında çok güzel bir karavan yolculuğunda nefes kesen manzaralar görmek isterseniz oda kokularımız sizler ve sevdikleriniz için güzel bir hediye alternatifi olacaktır.

 

  • Tealight Holder: Sevdiklerinize Romantizm Hediye Edin!

Bir mumun alevi sadece bir ışık kaynağı değildir aynı zamanda romantizm ve sıcaklığın sembolüdür. Tealight holderlar, sevdiklerinize verdiğiniz önemi göstermenin zarif bir yoludur. Herhangi bir mekânı anında sıcak bir ortama dönüştürür. Her birinin farklı bir tarzı vardır ve bu nedenle sevdiklerinize özel olduklarını hissettirir. Siz de bu sıcaklığı hediye edebilir, tealight holder ile bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Lifestyle koleksiyonumuzdaki mumlarımızdan ilham alarak tasarladığımız objeyi dekoratif olarak da kullanabilirsiniz. Size özel olarak istediğiniz renk seramik tealight holderlar üretebiliriz.

 

  • Defterler

Defter, düşünceleri toplamanın, yaratıcılığı geliştirmenin ve anıları yakalamanın en güzel yollarından biri olarak sevdiklerinize verebileceğiniz özel armağanlardan bir tanesidir. Her bir sayfa, yeni bir hikâyenin veya fikrin başlangıcını temsil eder ve duygusal ifade için güzel bir platformdur.

Bizim altı defterlik serimiz hem sizin hem sevdiklerinizin mum eşliğindeki anılarınızı çoğaltabilesiniz diye tasarlandı.

 

  • Çevre Dostu Hediye: Baggu Çantalar!

Her birimiz sevdiklerimize özel ve anlamlı hediyeler verme arayışındayız. Sevgi, düşünce ve dikkatle seçilmiş bir hediye, bağlarımızı güçlendirmenin ve özel anları daha da özel kılmanın bir yoludur.

İşte bu noktada, sürdürülebilirlik ve şıklığın bir araya geldiği Baggu çantalar devreye giriyor.

Bu çantalar geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilir ve tek kullanımlık plastik çantaların tüketimini azaltmaya katkıda bulunur.

Baggu’nun çanta koleksiyonu, farklı tasarım, renk ve boyut seçenekleri sunar. Her bir çanta, sevdiklerinizin kişiliğini ve zevklerini yansıtan bir aksesuar olabilir.

 

  • Seramik Kupalar

Seramik kupalar, sevdiklerimize sıcaklık, özel bir bağ ve estetik bir deneyim sunmanın en güzel yollarından biridir. Kendilerini ifade etmeleri, keyif almaları ve günlük yaşamın tadını çıkarmaları için güzel bir hatırlatıcıdır. Kahve ve çay keyfinin de vazgeçilmez parçasıdırlar.

Bunların yanında tekrar tekrar kullanılabilir ve çevre dostu bir alternatif olarak tercih edilir. Bu sevdiklerinize sürdürülebilirliği ve çevreye duyarlılığı teşvik etme fırsatı sunar.

Bizler ise sizler ve sevdikleriniz için çeşitli seramik kupalara sahibiz. Sitemizi inceleyerek bu ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz ve özel renk siparişinizi bize iletebilirsiniz.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping 750TL sepet tutarına ücretsiz kargo.
No more products available for purchase