This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

10% Discount on Your First Order with the Code Welcome2024 in the Cart Free Shipping for Your Orders Over 1000TL within Turkey!

İstanbul’da sevdiğimiz yeme-içme lokasyonlarından bazılarını sizin için derledik. 🥂🍽️

İstanbul’da sevdiğimiz yeme-içme lokasyonlarından bazılarını sizin için derledik. 🥂🍽️

~ ATLAS (MÜHÜRDAR)


Atlas Mühürdar 78'de, tarihin ve modern dokunuşların harmanlandığı eşsiz bir yemek deneyimi sunuyor. Geleneksel tatları yeniden yorumladıkları menüsünde, her biri ustalıkla hazırlanmış yemekler yer alıyor.

~ SMELT& CO (BALAT)

Balat, son dönemlerin popüler lokasyonlarından biri. Tarihi açıdan önemli olan bu lokasyonda yer alan Smelt& Co’nun mutfağında Sinan Bakkaloğlu ve Samet Güneş buluşuyor. Gücünü hayatın naif ve estetik yanlarından alan bu restaurant, hafta sonu rotasına mutlaka eklenmesi gerekenlerden biri!

~ YENİ LOKANTA (TOMTOM)

Yeni Lokanta, Tomtom Mahallesi'nin tarihi sokaklarında, yerel lezzetlerle modern dokunuşların harmanlandığı bir gastronomi durak noktası. Yeni Lokanta'nın menüsü, yöresel malzemelerle hazırlanan sofistike yemeklerden oluşuyor. Tomtom Mahallesi'nde, gastronomi dünyasına yeni bir soluk getiren Yeni Lokanta, hem damak zevkinize hitap edecek hem de göz zevkinizi şenlendirecek bir deneyim vaat ediyor.

~ AMAN DA BRAVO (BEBEK)

Aman Da Bravo'nun iç mekan tasarımı, sıcak ve davetkar bir atmosfer yaratıyor. Şık dekorasyonu, zarif mobilyaları ve etkileyici aydınlatmasıyla, hem rahat bir öğle yemeği hem de özel akşamlar için mükemmel bir seçenek sunuyor.

~ PERA THAI (PERA)

Pera'nın tarihi sokaklarında, bir dünya lezzeti olan Thai mutfağının en otantik tatlarını sunan Pera Thai Lokantası, İstanbul'un en seçkin gastronomi duraklarından biri olarak kendini kanıtladı. Bu özel lokanta, Türkiye'nin renkli ve çok kültürlü yemek sahnesinde, Thai mutfağının zengin ve egzotik lezzetlerini keşfetmek isteyenler için vazgeçilmez bir adres haline gelmiştir.

Sizin favorileriniz hangileri duymayı çok isteriz! 🥂🍽️

#CandleandFriends
#RestoranÖnerisi

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping 750TL sepet tutarına ücretsiz kargo.
No more products available for purchase