This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

10% Discount on Your First Order with the Code Welcome2024 in the Cart Free Shipping for Your Orders Over 1000TL within Turkey!

Mum keyfine eşlik edecek filmlerden yalnızca birkaçını sizin için seçtik! 🎥 🍿

Mum keyfine eşlik edecek filmlerden yalnızca birkaçını sizin için seçtik! 🎥 🍿

〰️  BEAUTIFUL BOY (2018)

Beautiful Boy, bağımlılığın bireyler ve aileler üzerindeki yıkıcı etkisine odaklanırken, umut ve iyileşmenin de mümkün olduğunu gösteren bir yapımdır. Film, Timothée Chalamet’in performansıyla özellikle dikkat çekmiş ve genç oyuncu, bu rolüyle birçok ödülün adayı olmuş ve bazılarını kazanmıştır.

〰️  SOUL (2020)

Soul, Jamie Foxx’un seslendirdiği Joe Gardner adında bir ortaokul müzik öğretmenini merkezine alır. Joe, hayatının en büyük hayali olan caz müzisyeni olma şansını yakaladığı sırada beklenmedik bir kaza sonucu ruhunun bedeninden ayrıldığını fark eder. Joe, “Ötesi” adı verilen bir yerde kendini bulur ve burada ruhunun yeniden bedenine dönmesi için bir yol arar.

〰️ MR. NOBODY (2009)

Jaco Van Dormael’in yönetmenliğini yaptığı bu başyapıt, 2092 yılında ölümsüzlüğün eşiğinde, 118 yaşındaki Nemo Nobody’nin (Jared Leto) hikayesini anlatıyor. Ölümün kıyısında, Nemo hayatının farklı versiyonlarını, farklı seçimlerin nasıl farklı sonuçlara yol açtığını düşünür.
Film, bir dizi paralel evreni ve alternatif yaşamı keşfederken, izleyiciyi “Hayatınızdaki seçimlerin sonuçları üzerine düşünmeye davet ediyor. Gerçekten “doğru” bir yol var mıdır, yoksa her seçim kendi içinde bir evren mi yaratır?”

〰️  UP (2009)

Pixar’ın dokunuşuyla hayat bulan bu eşsiz animasyon, 78 yaşındaki Carl Fredricksen ve genç izci Russell’ın, binlerce balonla uçan bir evle Güney Amerika’ya doğru çıktıkları unutulmaz yolculuğu anlatıyor. Carl, hayatının aşkı Ellie ile paylaştığı hayalleri gerçekleştirmek için yola çıkarken, beklenmedik bir şekilde Russell ile birlikte maceraların en büyüğünü yaşar.

〰️  I ORIGINS (2014)

Bilim ve ruhaniyetin kesiştiği noktada, “I Origins” bizi, moleküler biyolog Dr. Ian Gray’in (Michael Pitt) hikayesine davet ediyor. Gray, insan gözünün evrimi üzerine çalışmalar yaparken, gözlerin benzersizliği ve derinliklerinde saklı sırlar üzerine bir keşfe çıkar. Bir partide tanıştığı gizemli Sofi (Astrid Bergès-Frisbey) ile yaşadığı tutkulu aşk, bu keşfi daha da kişisel bir hale getirir.

 

Sizin sevdiğiniz filmleri ve önerilerinizi öğrenmek için sabırsızlanıyoruz! Bizimle paylaşmanız için Instagram profilimizdeki gönderinin altına yorumlarınızı yazabilirsiniz. ☘️

https://www.instagram.com/p/C26tC4aIapS/?igsh=MW5vcDFvYzFtc2Z1aA==

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping 750TL sepet tutarına ücretsiz kargo.
No more products available for purchase